Borçlardan ve Fakirlikten Kurtulmak için Etkili Dua

Borçlardan ve Fakirlikten Kurtulmak için Etkili Dua

Borçlardan ve Fakirlikten Kurtulmak için Etkili Dua

Bu duayı her namazdan sonra yada günde sabah akşam 7-21-yada 41 defa okuyan Allah’ın izni ile fakirlikten ve borçlardan kurtulur.

Duanın Arapça Okunuşu: “Allahümme Rabbe’s-semâvâti’s-seb’i Rabbi’l-Arşi’l-Azîmi, Rabbenâ ve Rabbe Külli şey’in Münzile’t-Tevrâti ve’l-İncîli ve’l-Kur’âni Fâli-ki’l-Hebbi Vennevâ. Eûzü bike min şerri külli şey’in ente âhizün binâsiyetihî, ente’l-Evvelüfeleyse kableke şey’ün ve ente’l-Âhirü feleyse ba’deke şey’ün ve ente’z-Zâhirü feleyse fevkake şey’ün ve ente’l-Bâtınü feleyse dûneke şey’ün. Akdi anni’d-deyne ve ağni mine’l-fakri”

Duanın Türkçe Anlamı: “Allah’ım! Ey yedi kat göklerin ve büyük Arşın Rabbi! Bizim ve her şeyin Rabbi! Tevrat’ı İncil’i ve Kur’an’ı indiren, daneleri ve çekirdekleri yaratan Allah’ım! Kudretin altındaki her şeyin şerrinden Sana sığınıyorum. Sen öyle bir evvelsin ki, Senden önce hiçbir şey yoktur. Sen öyle bir Ahirsin ki, Senden sonra da hiç bir şey yoktur. Sen öyle bir Zahirsin ki, üstünde hiç bir varlık yoktur. Sen öyle bir Batınsın ki, Senin önünde hiçbir şey mevcut değildir. Allah’ım! borcumu ödemem için imkanlar yarat. Beni fakirlikten kurtar, zengin eyle.”

Kaynak: Duaların esrarı (Ayhan Yalçın)

admin:
Related Post