Dayanılmayacak Kadar Şiddetli Baş Ağrıları için Şifalı Dua

Dayanılmayacak Kadar Şiddetli Baş Ağrıları için Şifalı Dua

Dayanılmayacak Kadar Şiddetli Baş Ağrıları için Şifalı Dua

BAŞ AĞRISI İÇİN DUA

Bismillahirrahmânirrahîm

Elif lam mim, Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayum, nezzele aleykel kitabe bil hakkı musadikan lima beyne yediyhi ve enzelet terate vel incile min kablü hüden lin nasi ve enzelel furkane innellezine keferu bi ayatillahi lehüm azabün şedidün vallahü azizün züntikam Uhruc minha mez'umen medruhan le emleenne cehenneme minke ve mimmen tebiake minhüm ecmeiyn.

"Bismillahirrahmanirrahim"

Bismillahil kebir. neüzü billahil azimi min şerri ırkın na'ar. Ve min şerri harrin nar.

"Büyük Allah'ın adıyla, zonklayan her damarın şerrinden ve cehennem ateşinin hararetinin şerrinden yüce Allah'a sığınırız."

Resulullah (s.a.v.) buyurdular; Bir uzvun ağrıdığı zaman ağrıyan yerin üzerine koy ve Önce 3 kere bismillah 7 defa da;

"Bismillahirrahmanirrahim"

Euzü billahi ve kudratihi min şerri ma ecidü ve ühaziru

"Hissetmekte olduğum ve sığınıp, sakınmaya çalıştığım şeyin şerrinden Allah'a ve O'nun kudretine sığınıyorum."

"Bismillahirrahmanirrahim"

Allahümme rabbi'n-naşi ezhibi'lbe'se işfi. Ente'ş-şafi. La şifae illa şifaüke. Şifaen la yüğadiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke'leke adüvven ev yemşi leke ila salatin.

"Allah'ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen'sin! Sen'den başka şifa verecek kimse yoktur! Allah'ım! Şu kuluna şifa ver ki, senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızanı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün."

"Bismillahirrahmanirrahim"

Bismillahi erkike min külli şey'in yü'zike min şerri külli nefsin ev aynü hasidin. Allahümme yeşfike bismillahi erkike.

"Sana ıstırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah'ın adıyla sana şifa dilerim. Allah sana şifa versin. Allah'ın adıyla sana şifa dilerim."

"Bismillahirrahmanirrahim"

Bismillahi erkike vallahu yeş fike min külli dain fike min şerri'n-neffasati fi'l-ukadi ve min şerri hasidin iza hased.

"Allah'ın adıyla sana okuyorum, sende olan her hastalığa karşı, düğümlere üfleyenlerin şerrine, haset ettikleri zaman hasetçilerin şerrine karşı Allah şifa versin." (veya şifayı verecek olan Allah'tır).

"Bismillahirrahmanirrahim"

Bismillah! erkike, min külli şey'in yü'zike, min şerri külli nefsin ev aynin hasidin. Ailahu yeşfike, bismillahi erkike.

"Allah'ın adıyla, sana eziyet veren her şeyden, her canlının şerrinden yahut her hasetçinin gözünden seni Allah'a sığındırırım. Allah sana şifa verir. Allah'ın adıyla seni Allah'a sığındırırım."

"Bismillahirrahmanirrahim"

üizüke billahi'l-ehadi's-samedi ellezilem yelid ve lem yuied ve lem yekun Jehu küfüven ehadün min şerri ma tecidü.

"Duyduğun hastalığın şerrinden, doğmayan, doğrulmayan, kendisine hiç bir şey denk olmayan, her şey kendisine muhtaç olan eşsiz bir Allah'a seni sığındırırım."

"Bismillahirrahmanirrahim"

Lev enzelnâ hâzel kur’âne alâ cebelin le reeytehu hâşian mutesaddian min haşyetillâh, ve tilkel emsâlu nadribuhâ lin nâsi leallehum yetefekkerûn. (21)
Huvallâhullezî lâ ilâhe illâ huve, âlimul gaybi veş şehâdeh, huver rahmânur rahîm. (22)
Huvallâhullezî lâ ilâhe illâ huve, elmelikul kuddûsus selâmul mû’minul muheyminul azîzul cebbârul mutekebbir, subhânallâhi ammâ yuşrikûn. (23)
Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard ve huvel azîzul hakîm. (24)[
/b]

[b]"Rahman ve Rahim Olan Allah'ın Adı ile"

"Biz bu Kuran’ı bir dağa indirseydik Allah'ın korkusundan onu baş eğmiş, parça, parça olmuş görürdün. Bu misalleri düşünsünler diye insanlara veriyoruz. O, öyle Allah'tır ki O'ndan başka tanrı yoktur. Görülmeyeni ve görüleni bilendir. O, esirgeyendir, bağışlayandır. O, öyle Allah'tır ki, kendisinden başka hiçbir tanrı yoktur. O, mülkün sahibidir, eksiklikten münezzehtir, selamet verendir, emniyete kavuşturandır, gözetip koruyandır, üstündür, istediğini zorla yaptıran, büyüklükte eşi olmayandır. Allah, müşriklerin ortak koştukları şeylerden münezzehtir. O, yaratan, var eden, şekil veren Allah'tır. En güzel isimler o’nundur. Göklerde ve yerde olanlar O'nun şanını yüceltmektedirler. O, galiptir, hikmet sahibidir."

"Allah razı olsun, Allah her iki cihanda bu duayı okuyanlara da sevdiklerine de sıkıntı yüzü göstermesin..."

hadmin:
Related Post