Dini Mobil Uygulama 3D Mekanlar Program indir

Dini Mobil Uygulama 3D Mekanlar Program indir

Dini Mobil Uygulama 3D Mekanlar Program

Bu uygulama ile tarihî ve kültürel mekanları sanki oradaymışçasına gezebilirsiniz (VR gözlükle veya gözlüksüz). 360° panoramik fotoğraflarla hazırlanan sanal turlara ülke, şehir veya kategori seçerek ulaşabilirsiniz:

Cami, türbe, saray, müze, han, hamam, kale, kule, ev, meydan, park, doğa, dînî mekanlar, antik kentler, uzay ve diğer mekanlar. Sultan Ahmet Camii minaresinden İstanbul'u seyredebilir, Topkapı Sarayı'nda kutsal emanetler dairesini gezebilir, Eyfel kulesine çıkabilir, Piremitlerin içerisine girebilir, hatta Mars'ta etrafınıza bakınabilirsiniz.
Öneriler:

- Mobil cihazınızı etrafınızda döndürerek sanki elinizde kamera varmış gibi etrafı seyredebilirsiniz.
- Parmağınızla dokunarak görüntüyü kaydırabilir, iki parmağınızla yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilirsiniz.
- Ekrana dokunarak (eğer varsa) atlama noktalarını görüntüleyebilirsiniz. Bu noktaların üzerine tıkladığınızda uygulama sizi oraya götürecektir.
- Ekran dönmesini engellemek için cihazınızı döndürürken parmağınızı ekranda tutun.
- VR modunda mekan'dan çıkmak için yere bakınız.

Gelen talepler ile ilgili:

* Mekanlarda neden yürüyemiyoruz: Sunumlar 360 derece panoramik fotoğraflar kullanılarak yapılıyor. Fotoğraf çekilmeyen noktalara gitmek teknik olarak mümkün değil.
* Neden bazı önemli mekanlar yok: Çekimler imkanlar el verdiği derecede yapılıyor. İstediğimiz her yere gitmek, gitsek te çekim izni almak mümkün olmuyor. Uzun zamandır istek listemizde olup gidemediğimiz mekanlar var; Kudüs, Endülüs, Semerkant, vs.


3D Mekanla Ekran Görüntüsü

3D Mekanla Ekran Görüntüsü

Dini Mobil Uygulama 3D Mekanlar Program indir

Bu uygulama tüm cihazlarınızla uyumlu.

Mobil Uygulamasını indir

admin: