Esma-ül Hüsna ile doğal tedavi

Esma-ül Hüsna ile doğal tedavi

Esma-ül Hüsna ile doğal tedavi

Biyoloji ilminin mucidi Dr.İbrahim Kerim Esma-Ül Hüsna’nın insan üzerindeki etkilerini ve tedavi şeklini ve nasıl gerçekleştiğini şöyle anlatıyor.

Esma-ül Hüsna’nın tüm hastalıklara şifa olduğunu keşfettim, gözümle gördüğüm ve şahit oldum olayları anlatayım “Bir arkadaşımın gözleri iltihaplanmış, kıpkırmızı olmuştu, iki elini gözlerinin üzerine koyarak “YA NUR, YA HABİR,YA VEHHAB” isimlerini okumaya devam etti bir süre sonra gözleri eski sağlığına kavuştu.

”Tedavi şekli şöyledir: Ağrıyan yada rahatsızlık olan yerin üzerine elini koyarak Esma-ül Hüsna’yı okumak. Esma-ül Hüsna,“bedeni ve zihni, öfke, nefret, eleştiri, hüzün, pişmanlık, kıskançlık, günah duygusundan meydana gelen zehirleri temizleyen en etkili güçtür.”Hastalık genelde bedenin herhangi bir yerinde enerjinin işlevini yapmaması sonucu oluşur. Öfkelendiğimizde bedenimizde öldürücü bir zehir meydana gelir. Eğer bu zehire panzehirle cevap verilmezse uzun vadede ölümle sonuçlanır. İşte bu zehrin en büyük ve en önemli panzehiri ESMA-ÜL HÜSNA’DIR.Tarifi yapan Dr.İbrahim kerim hangi ismin hangi orğana ve hastalığa iyi geldiğini açıklıyor. Omurga için: El Cabbar CC.Kulak için : EsSemi CC…Saç için: El Bedi’ CC.Adaleler için: El Kavi CC.Kalp Kasları için: ErRezzak CC.Atardamarlar için: El Cabbar CC.Kanser için: Celle CelaluhuBurun için: Latif- Ğani- Rahim CC.Bacak için: ErRafi’ CC.Göz – damarları için:El Muteal CC.Kolon için: ErRauf CC.Karaciğer için: En Nafi’ CC.Prostat için: ErReşid CC.Yağ keseleri için: En Nafi’ CC.İdrar kesesi için: El Hadi CC.Akciğerler için: ErRazık CC.Kemikler için:En Nafi CC.Dizler için: ErRauf CC.Saç Kepeği için: Celle CelaluhuKalp için: En Nur CC.Kalp Damarı için: El Vahhab CC.Sinirler için: El Muğni CC.Migren için: El Ğani CC.Guatr için. El Cabbar CC.Göz için: EnNur-Basir-Vahhab CC.Mide için: ErRezzak CC.Böbrek için: El Hayy CC.Bağırsaklar için: EsSabur CC.Pankreas-Şeker hastalığı için: El Bari CC.Rahim için: El Halik CC.Romatizma için: El Muheymin CC.Ğudde teymusiyye için: El Kavi CC.Göz Siniri için: EzZahir CC.Tansiyon için: El Hafid CC.

admin: