Geçim Sıkıntısı Çeken ve Borçla Mücadele Edenler için Dua

Geçim Sıkıntısı Çeken ve Borçla Mücadele Edenler için Dua

Geçim Sıkıntısı Çeken ve Borçla Mücadele Edenler için Dua

Sevgili Kardeşlerim Müslüman’ların Bir Bölümü Çeşitli Zamanlarda Geçim Darlığı ve Fakirlik Çekebilir.

Bu Gibi Dönemlerde İsyan Etmememiz Gerekir.Bizi Yaradan Cenab-ı Allah (C.C)’da Yeryüzü İçin Tüm Çözümler Mevcuttur.Haram’a El Uzatanı Allah (C.C) Asla Sevmez.Peki Ne Yapabiliriz ? Gayet Kolay Müslümanları Yaratan Onları Mağdur Etmeyen, Sabır ve Güzellikler İhsan Eden Allahü Teala’dan İstemek İStemek İstemek.

Geçim Sıkıntısı Çeken Tüm Kardeşlerim İçin Aşağıdaki Dua’ları ve Zikirleri Okumasını İstiyoruz.İhlaslı Okuyan Her Kulunu Allahü Teala Yabanda Komaz.

Zikir : La İlahe İllallahül Melikül Hakkul Mübin.

Yukarıdaki Zikri Gün İçerisinde 100 Kere Okuyan Kardeşlerimin rızkı Genişler.Tüm İşleri Kolaylaşır ve Fakirlik Görmez.Günde 1000 Defa Okursanız Ahlakınız Güzelleşir.

Dualar :

Allâhümme ikfînî bi helâlike an harâmike, ve emnî bi fazlike ammen sivâke.

Türkçe Meali : Allah’ım Helal ver Beni Haramından Uzaklaştır.Senden Başka Kimseye Muhtaç Olmayım Yarabbim.

Bismillâhi alâ nefsî ve mâlî ve dînî. Allâhümme raddınî bi kazâike, ve bârik lî fi mâ kuddira lî, hattâ lâ uhibbe ta’cîle mâ ahharte, ve te’hîra mâ accelte.

Türkçe Meali : Tüm Malım Mülküm ve Dinim Hakkına Herşeye Senin İsminle Başlarım, Benim Adıma Uygun Gördüğün Herşeyi Bana Mübarek Eyle.Benim İçin Geriye Bıraktıklarını Öne Almanı İstemeyeyim Yarabbim.

Allâhümme innî eûzü bi vechike’l-kerîm, ve is-mike’1-azîm, mine’l-küfri ve’1-fakri.

Türkçe Meali: Allah’ım Küfürden Yoksulluk ve Fakirlikten Senin Büyüklüğüne Sığınırım.

Aşağıdaki Dua’da Borçlu Olan Kimselerin Okuması Gereken Dua’dır.

Borçlu Olan Bir Kişi Hz. Ali (R.a)’ın Yanına Gider ve Yardım İster.

Hz. Ali (R.a)’da Rasülüllah’ın Ona Öğrettiği Dua’yı borçlu Kimseye Verir ve Bunu Oku Sebir Dağı Kadar Borcunda Olsa Allahü Teala Sana Borçları Ödemen İçin Yardım Eder Der.

Borçla Boğuşan Tüm Kişilerin okuması Gereken Dua : Allâhümme ikfinî bi helâlike an harâmike, ve emnî bi fazlike ammen sivâke.

Dua’nın Anlamı : Bizi Yaradan Allah’ım Kendime Yetecek Kadar Verki Beni Haramlardan Koru.Beni Senden Başka Kimseye Muhtaç Etme.

admin:
Related Post