Her Hangi Bir istek İçin Çok Tesirli Dua (7 salavatlı dua)

Her Hangi Bir istek İçin Çok Tesirli Dua (7 salavatlı dua)

Çok mühim bir istegi olan bir kimse sabah namazından önce kalkar,abdestini alır ve kıbleye dönerek oturur.

Önce Aşağıda vereceğim seyyidül istiğfarı 7 defa okur.Göz yaşları ile Allah’tan affolunmayı ister sonrada birer defa okunduklarında yüzbinlerce okunmuş sevabı verilen aşağıda verdiğim Salavatlar birer kere okunur.Buna devam eden kimse bi iznillah hayırlı istegine kavuşur.

SEYYİDÜL İSTİĞFAR“Allahümme ente Rabbî lâ ilahe illâ ente halaktenî ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve vâ’dike mes’tetâtü eûzü bike min şerri mâ sanâtü ebû’ü leke bi-nîmetike aleyye ve ebû’ü bizenbî fağfirlî zünûbî feinnehû lâ yağfıruz-zünûbe illâ ente bi’rahmetike yâ erhamer’râhimîn”

Manâsı: “Allah’ım! Sen benim Rabbimsin. Senden başka (ibâdete lâyık) hiçbir ilâh yoktur. Ancak sen varsın. Beni sen yarattın. Şüphesiz ben senin kulunum. Gücüm yettiği kadar, Zât-ı Ecelli âlâna verdiğim sözde durmağa çalışıyorum. Ya Rabbi! işlediğim günahların şerrinden sana sığınıyorum.Bana lütuf ve ihsan buyurduğun nimetleri ikrar ve itiraf ediyorum, günâhlarımı da itiraf ediyorum. Yâ Rabbi! Beni mağfiret buyur (günâhlarımı bağışla), zira senden başka günâhları bağışlayacak (mağfiret edecek, af edecek) yoktur.”(7 defa okunur)

7  SALEVAT-I ŞERİFELER

1.Salevat (Bi ADEDİ ELF)
“Allahümme salli alaa seyyidinaa muhammedin bi adedi elfi enfaasil mahluukaat.Ve salli ala seyyidinaa Muhammedin bi adedi eş’aaril mevcudat.Ve salli alaa seyyidinaa Muhammedin bi adedi sevaakinil erdi vessemaavaat.Ve salli alaa seyyidinaa Muhammedin bi adedi hurufil levhi ved-deavaat.Ve salli alaa seyyidina Muhammedin bi adedi küllil ma’düüdaat vel ma’lumaat.Min evveli ezelihii ve evsatı haşrihii ve aahıri bakaaihii ve alaa aalihi ve sahbihit tayyibiynet taahiriyne ecmeıyn.Bi rahmetike Yaa erhamerraahımiyn..

2.Saleva“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”t (SALAT-I MÜNCİYE)

3.Salevat(SALAT-I NARİYE)(Salat-ı tefriciye)

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

4. Salevat(HAZRETİ SIDDIYK’IN(R.A.)SALATI

“Allaahümme salli alaa seyyidinaa Muhammedin ve alaa aali seyyidina muhammedin ve alaa aali seyyidinaa muhammedin.Ve baarik ve sellim aleyhi ve aleyhim.

Euuzü billaahi minelhemni ve huzni ve minel cübüni vel buhuli ve minel aczi vel keseli ve min galebiit deyni ve kahrir ricaal.”

5 .Salevat(SALAT-I FETHİYE)

“Allahümme salli ve sellim ve baarik alaa seyyidinaa Muhammedinil faatihı limaa uğlika velhaatimi limaa sebeka.Naasıril hakkı bilhakkı vel haadii ilaa sıraatıkel müstekıym.Ve alaa aalihiii hakka kadrihii ve mikdaarihil azıym.”

6.Salevat(Kudretten taş üzerine yazılan salevat)”

” Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedim bahri envârike ve ma’dini esrarike ve lisâni huccetike ve arusi memleketike ve imâmi hazretike ve tırazi mülkike ve hazâini rahmetike ve tarıykı şeriy’atikel mütelezzizi bi tevhıydike insani aynil vücû di vessebebi fî külli mevcû din ayni a’yâni halkıkel mütekaddimi min nûri zıyâike. Salâten tedû mü bi devâmike ve tebkâ bi bekâike lâ müntehâ lehâ düne ılmike salâten turzıyke ve turzıyhi ve terzâ bihâ annâ Yâ rabbel âlemiyn.”

7. Salevat(Bİ ADEDİ ELF..)

“Allahümme salli ala seyyidina muhammedin bi adedi elfi enfasıl mahlükat.Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi eş`aaril mevcudat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi sevakinil erdı vessemavat. Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi hurufil levhı ved-deavat Ve salli ala seyyidina Muhammedin bi adedi küllil ma`düüdat velma`lümat. Min evveli ezelihii ve evsatı haşrihii ve ahıri bakaaihii ve ala alihi ve sahbihit-tayyibiynet-tahiriyne ecmeıyn. Bi rahmetike Ya erhamerraahımiyn.”

Rabbim kabul etsin dualarımızı bu salavatlar hürmetine Amin..

admin:
Related Post