İçki ve kumardan soğutmak için okunacak dua

İçki ve kumardan soğutmak için okunacak dua

İçki ve kumardan soğutmak için okunacak ayet ve dua:

İçki ve kumara müptela birinin bu kötü huylarından kurtulması için.

1-) Temiz bir tabağa aşağıdaki ayetler ve dua yazıldıktan sonra yağmur suyu ile silinir ve bu suya yetmiş üç kere bu ayetler ve dua okunduktan sonra 3 gün içmesi sağlanır.
2-) 3 Cuma günü namaz zamanı haftada 1 kere olmak üzere bir gömleğe yetmiş üç defa bu ayetler ve dua okunduktan sonra giydirilir (salat vakti yapılması faydalıdır).

Ayetler ve dua
Lev enzelna hazel kur’ane ala cebelin le reeytehu haşian mutesaddian min haşyetillah, ve tilkel emsalu nadribuha lin nasi leallehum yetefekkerun. Huvallahullezi la ilahe illa huve, alimul gaybi veş şehadeh, huver rahmanur rahim. Ya eyyuhellezine amenu innemel hamru vel meysiru vel ensabu vel ezlamu ricsun min ameliş şeytani fectenibuhu leallekum tuflihun. İnnema yuriduş şeytanu en yukia beynekumul adavete vel bagdae fil hamri vel meysiri ve yasuddekum an zikrillahi ve anis salah, fe hel entum muntehun. Ya atiullahe ve atiur resule vahzerû fein tevelleytüm fa’lemû ennemâ alâ resûlinel belâğul mübin.
Allâhümme bi hakkı hâzihil âyâtil azîmeti ümhu hubbül hamri vel meysiri an kalbi abdike (burada içki/Kumar müptelasının ve annesinin ismi söylenir) ve zeyyin zâhirahu ve bâtınehu bil ahlâkıl hamîdetî ve bi hurmeti habıbinâ ve nebiyyinâ ve şefiînâ muhammedin zil hulâkıl azim sallâllâhü aleyhi ve sellem. Ve bi hurmeti ahlâkı evliyâike ve asfıyâike ecmâin. Fe inneke fe’âlün lima türîdü ve ente erhamür rahımin.

admin:
Related Post