Konuşan Namaz Öğretici Mobil Uygulama

Konuşan Namaz Öğretici Mobil Uygulama

Konuşan Namaz Öğretici Mobil Uygulama

Çocuklarına Namaz Kılmayı Öğretmek İsteyenler, Öğrenmek İsteyen Yetişkinler, Çok geç kaldım çok yaşlandım nasıl öğreneceğim diye düşünenler.


Namaz Kılarken Duaları Şaşırıyor musunuz?
Bazı Vakit Namazlarının Nasıl Kılındığını Unutuyor musunuz?

Artık muhteşem bir yardımcınız var!
Bu Program ile namaz kılmayı kolayca öğrenin.
Programdaki yüksek ses kalitesi ile tüm vakit namazları, sesli olarak sizinle birlikte namaz kılıyor. Dilediğiniz vakit namazının düğmesine dokunun, namazın kılınışı tüm rükun ve dualarla birlikte sesli olarak size rehberlik yapsın.

Namaz kılmayı istese de öğrenmekte zorlanan, zaman zaman namaz esnasında duaları karıştırarak bundan üzüntü duyan herkes, yepyeni bir yardımcı bu program tam sizin için.

Bu Program sayesinde namazların surelerini öğrenebilecek, hangi namazı kaç rekat kılacağınızı bir çırpıda takip ederek öğreneceksiniz.

Televizyon Programlarında 50 Liraya Satılan Bu Eseri bedavaya indirip evde, iş yerinde, yolculukta istediğiniz her yerde mobil cihazınızla birlikte yanınızda taşıyabilirsiniz.

Ayrıca Programdan da bağış yapıp programı geliştirmemizde ve daha büyük kitlelere ulaşarak, Tüm Müslüman alemini namaza teşvikimize katkıda bulunabilirsiniz.

Allah Bu Program Vesilesi ile Kıldığınız ve Kılacağınız Tüm Namazlarınızı Kabul Etsin. (Amin)

 

Dini Mobil Uygulamalar


DOSYALAR
Boyut: 47,52 Mb
Uygulamayı indir

admin: