Mevlid Kandiline Girmeden Okunacak Murad istek Duası

Mevlid Kandiline Girmeden Okunacak Murad istek Duası

Mevlid Kandiline Girmeden Okunacak Murad istek Duası

BU GECE YATMADAN ÖNCE KEHF SURESİNİN SON 4 AYET-İ OKUNACAK VE YAZILDIĞI ŞEKİLDE DUA EDİLECEK İNŞAALLAH.

Kim Keyf Suresinin son ayetlerini okutup ta, gece yatar. Ya Rabbi Beni en sevdiğin vakitte beni uyandır kaldır diye dua etse, o saatte uyandırıyor Mevla. İmsağa bir saat kala, Efendimizin (S.a.v.) dünyayı teşrif ettiği an, o an ne istersen Allah duanı kabul ediyor. %100 garanti veriyor....

Uyandığınız vakitte abdest alın Allah rızası için mümkünse 2 rekat Namaz kılın ve Duanızı hacetini yapın inşaAllah.

18/KEHF-107: İnnellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti kânet lehum cennâtul firdevsi nuzulâ(nuzulen).
Âmenû olanlar (ölmeden önce Allah'a ulaşmayı dileyenler) ve salih amel (nefs tezkiyesi) yapanlar; onların ikramı, firdevs cennetleridir.

18/KEHF-108: Hâlidîne fîhâ lâ yebgûne anhâ hıvelâ(hıvelen).
Onlar, orada ebediyyen kalanlar (kalacaklar)dır. Oradan ayrılmayı istemezler.

18/KEHF-109: Kul lev kânel bahru midâden li kelimâti rabbî le nefidel bahru kable en tenfede kelimâtu rabbî ve lev ci’nâ bi mislihî mededâ(mededen).
De ki: “Denizler, Rabbimin kelimeleri için (kelimelerini yazmak için) mürekkep olsaydı ve onun bir mislini daha imdada (yardıma) getirmiş olsaydık bile, Rabbimin kelimeleri bitmeden, denizler mutlaka tükenirdi.”

18/KEHF-110: Kul innemâ ene beşerun mislukum yûhâ ileyye ennemâ ilâhukum ilâhun vâhid(vâhidun), fe men kâne yercû likâe rabbihî fel ya’mel amelen sâlihan ve lâ yuşrik bi ıbâdeti rabbihî ehadâ(ehaden).
De ki: “Ben sizin gibi sadece bir beşerim. Bana sizin ilâhınızın tek bir ilâh olduğu vahyolunuyor. O taktirde kim Rabbine mülâki olmayı (ölmeden evvel Allah'a ulaşmayı) dilerse, o zaman salih amel (nefs tezkiyesi) yapsın ve Rabbi'nin ibadetine başka birini (bir şeyi) ortak koşmasın.”

ALLAH dualarınızı kabul etsin inşallah...

hadmin:
Related Post