Nedensiz bayılan için okunacak dua

Nedensiz bayılan için okunacak dua

Neden bayıldığı anlaşılmayan için okunacak dua
Mü’minun suresi 115, 116, 117 ve 118. ayetler
Arapça:
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ
فَتَعَالَى اللَّهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْكَرِيمِ
وَمَن يَدْعُ مَعَ اللَّهِ إِلَهًا آخَرَ لَا بُرْهَانَ لَهُ بِهِ فَإِنَّمَا حِسَابُهُ عِندَ رَبِّهِ إِنَّهُ لَا يُفْلِحُ الْكَافِرُونَ
وَقُل رَّبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ

Okunuşu :
Bismillahirrahmanirrahim
E fe hasibtüm ennema halaknaküm abesev ve enneküm ileyna la türceun. Fe teallellahül melikül hakk la ilahe illa hu rabbül arşil kerım. Ve men yed’u meallahi ilahen ahara la bürhane lehu bihı fe innema hısabühu ınde rabbih innehu la yüflihul kafirun. Ve kur rabbığfir verham ve ente hayrur rahımın.

Anlamı:
Rahman ve Rahim olan Allah’ın adı ile.
“Sizi boşuna yarattığımızı ve bize tekrar döndürülmeyeceğinizi mi sandınız?”. Gerçek hükümdar olan Allah yücedir. Ondan başka hiç ilah yoktur. O şerefli ve yüce arşın Rabbidir. Kim, hakkında hiçbir delili olmadığı halde Allah ile birlikte başka bir ilaha tapar sa, onun hesabı ancak Rabbi katındadır. Şüphesiz kafirler asla kurtuluşa eremezler. De ki: “Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın!”

Not : Önce hastalığınız için bir doktora danışmalı, doktorun gerekli gördüğü tedaviyi yaptıktan sonra bu dualarla Yüce Allah’tan iyileşmeyi dileyebilirsiniz.
إِنَّ رَبِّي لَسَمِيعُ الدُّعَاء
Şüphesiz Rabbim duaları işitendir (İbrahim suresi 39. ayet)

admin:
Related Post