İnsanlara Güzel ve Şirin Görünmek için Okunacak Dua

İnsanlara Güzel ve Şirin Görünmek için Okunacak Dua

İnsanlara Güzel ve Şirin Görünmek için Okunacak Dua

*Yedi sefer sürgü üzerine okuyarak gözlerine sürgü çeken kadın herkesin gözüne olabildiğince şirin ve sempatik görünür.

Yedi tane beyaz taş üzerine altmış bir sefer okunarak her kimin niyetine ateşe atılıp yakılır ise aralarında ebedî bir sevgi ve muhabbet meydana gelir.
*Eğer bir kimseyi evlendirmek niyeti ile yapılır ise, ile ilgili duâ okunan insan maksat edilen şahıs amaçlı yanar tutuşur ve o insan ile esinlikle evlenir.
*Beyaz mum üzerine yedi sefer okunarak kimin niyetine yakılır ise ile ilgili bu komplo uygulanan insan deli budala olur.
*Elma, armut ve benzeyen tadı meyveler üzerine kırk bir sefer okunarak maksat edilen kişiye yedirilirse aralarında derin bir sevgi ve muhabbet meydana gelir.
*Hayırlı olan her maksat amaçlı kırk bir sefer üfürükçülük etmek yeterlidir.
*Misafirliğe gidecek olan bir kimse evden çıkacağı vakil bu duayı 3 sefer okuyarak avucuna nefes değer ve elini yüzüne sürer ise, gittiği yerde sevgi ve muhabbetle karşılanır ve her haceti görülür.
*Bu duayı her zaman en az bir sefer okuyan kimseye herkes sevgi, sevecenlik ve acıma nazarı ile bakar.
*Bu duâ deneyim edilmiştir. Her dilek amaçlı (özellikle de sevgi ve muhabbet konusunda) olabildiğince müessirdir .

(Bismillâhirrahmânirrahîm. Hamdii senâî vel kibriyâî zâtı vel hulku küllühüm, abdı ve imâî vel enbiyâü ver rusülü evliyâi ve asfiyâi ve muhammediin rasûlüllahi sallâllahü aleyhi ve sellem. Nebiyyî ve rusülî innî kad zevvectül eşyâe liyedüllû ala vahdâniyyetî eşhedü ve melâiketî sevâtî ve hameletü arşı innî kad zevvectü emetî hakkal bediyh fıtratı ve menbeu kudreti âdemü aleyhisselâm, aleyhi salâtî ve tesbîhî ve tenzîhihî ve tehlîlî ve hüve âyetel kürsî bişehâdeti en la ilahe illâllahü yâ âdemii yâ havvâii üdhulâ cenneti ve kula semeratî velâ takrabâ şeceratî, esselâmü aleykümâ ve rahmeti ve bereketi. Allahümme ahrık ve heyyic ve eclib ve eczib kalbi ve akli ve ruhi ve cem’ı a’zâi ve cem’ı cevârihı “sevdiğiniz kişinin ismi” alâ hubbi ve aşkı ve mehabbeti ve meveddeti “sizin isminiz” bil mehabbetil kaviyyeti veş şediydeti min gayri mühletin bilâ ihtiyarin bil aceli ves sür’ati. Allahümme ellif beynehümâ kemâ ellefte beyne âdeme ve havvâe ve kemâ ellefte beyne mûsâ ve safûrâ ve kemâ ellefte beyne ibrâhîme ve sârâ ve hâcer, ve kemâ ellefte beyne, yûsuf ve züleyhâ ve kemâ ellefte beyne muhammed ve âişe radıyallahü anhüm ve radû anh. Ve bihakkı cebrâîle ve mikâîle ve isrâfîle ve azrâîle salâvâtullahi aleyhim ecmaîn. Ve bihakkıl enbiyâi vel mürselîn. Ve sallâllahü alâ hayri halkıhî muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecmaînet tayyibînet tâhirîn. Ve selâmün alel mürselîn vel hamdü lillâhi rabbil âlemin.)

hadmin: