Rüyada Cenin Görmek Ne Anlama Gelir? Anlamı Nedir?

Rüyada Cenin Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada ana rahminden düşen bir "cenin görmek" bugünlerde kendinizi derecesiz bir kederin etkisine kaptırarak elinizin hiçbir iş tutmayana, dolayısiyle de maddî zararlara uğrayacağınıza işarettir.

Rüyada ana rahmindeki cenini görmek, derin bir kedere kapilarak hayattan el çekmeye yorulur.

Dışlanmışlık hissi ve yanlızlık anlatır, sıkıntılarla içe kapanmaya işaret eder.

Gerçek yaşamınızda kafanızda gelişmekte olan yeni bir fikri veya yaşamınızdaki yeni bir ilişkiyi veya olmasını istediğiniz önemli gelişmeyi simgeler.
Hasta, gelişmemiş bir cenin görmek veya cenin düşmesi, ölü cenin görmek; gerçek yaşamınızda bir ilişki veya bir gelişme karşısında bazı sıkıntılar çektiğinizi ya da çekeceğinizi, yaratıcılığınızı kullanmakta zorlandığınızı ifade eder.

Rüyada görülen cenin hayatınıza yön vermeniz gerektiğine açık bir ikaz olarak tabir edilmektedir.

Rüyada cenin görmek, iş hayatınızda zor geçen bir döneme işaret eder. Kariyerinizde yeni girişimlerde bulunamadığınıza, özel yaşamınızda ise önemli gelişmelere, hayatınız sizin istekleriniz doğrultusunda gideceğine yorumlanmaktadır. Rahimde gelişmemiş cenin görmek, derin yara açacak üzüntüye ve hayattan kopmaya işarettir. İkaz olarak değerlendirilir.

Rüyada ana rahminden düşen bir cenin görmek, pek iyiye yorumlanmaz. Bu rüya keder ve sıkıntıya düşüleceğine işaret eder. Dolayısıyla rüya sahibi kişinin üzüntüsü sebebiyle kendisini koyuvereceğine ve işlerinin aksayıp maddi zarara uğrayacağına yorumlanır.

Rüyada cenin görmek, sıkıntıya düşmek, iki arada bir derede kalmak, kararsızlık yaşamak anlamına gelir. Cenin rüyaları pek hayırlı değildir. Cenin bazı durumda geçici bir hastalık olarak da yorumlanır.

Rüyada cenin düşürmek, sevdiğinden ayrı kalmaya veya aile içinde yaşanacak bir tatsızlığa delalettir. Cenin düşüren kişi bir rahatsızlık atlatır.
Rüyada cenin doğurmak, sıkıntıdan kurtulup, rahatlamakla ifade edilir.

Rüyada cenin yemek, içinde sıkıntıları biriktirmek, mutsuz olmak anlamına gelir.

Bir kimsenin rüyasında bir kadının bir cenin düşürdüğünü görmesi; o kimsenin bugünlerde derin bir üzüntünün tesiri altında kaldığından dolayı elinin hiçbir işe kalkmayacağına ve bunun içinde birtakım zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ana rahmindeki cenini görmek, derin bir kedere kapılarak hayattan el çekmeye delalet eder.

admin: