Rüyada Çocuk Görmenin Tabiri

Rüyada Çocuk Görmenin Tabiri

Rüyada Çocuk Görmenin Tabiri

Rüya Tabirleri açısından rüyada çocuk görmek , hayırlara vesiledir.

Rüyada çocuğun görülmesi, rüyada çocuğunu kaybeden kadını görmek, ferahlığa, sevince ve yüceliğe işaret eden bir mahzunluktur.

Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek, fakirlik ve zaruretten kurtulmaya yorulur.

Rüyada Erkek çocuk doğurduğunu gören kimse hastalıktan ve kederden kurtulur.

Rüyada çocuğun görülmesi , kadının kucağında çocuk görmesi çocuğu yoksa anne olmaya yorumlanır.

Anne ve babanın kendi çocuğunu kucağında görmesi şefkat ve merhamete, başkasının çocuğunu sevmeleri yetimleri himaye etmeye ve kimsesiz çocuklarla ilgilenmeye; Kucakta taşınacak kadar küçük çocuk görmek üzüntü ve kedere, büluğ çağına yaklaşmış çocuğu görmek müjdeye yorumlanır.

Rüyada çocuğu sevmek , bazen kusura, günaha ve suç işlemeye, okula giden bir çocuğu olduğunu görmek tövbe etmeye, küçük bir çocuk olduğunu görmek anne tarafından mirasa kavuşmaya, yoksulun annesinden doğmuş bir çocuk olduğunu görmesi rızka ve zenginliğe delalet eder.

Rüyada çocuğun görülmesi, küçük çocuklar, basit ve küçük üzüntülere, cami, sokak gibi bir yere bırakılmış olan çocuğu görmek düşmana yahut olumsuz değişikliklerin giderek, her şeyin eski haline avdet etmesine, üzüntü ve kederin gitmesine, çocuk öldürdüğünü görmek birçok ilim elde etmeye yorumlanır.

Rüya tabirleri açısından rüyada çocuk görmek :

Rüyada erkek çocuğu gördüğünüzde iyi bir habere ,kız çocuk görmek sıkıntı verici bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevinmeye işarettir .
Rüyada çok çocuğun görülmesi, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir . Hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı; fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
Çocuklar Haberdir. Erkek çocuk iyi haber, kız çocuk ise eğlenceli haber veya dedikodudur.
Rüyalarda çocukların görülmesi sevince yorumlanır. Rüyasında erkek çocuk görmek, sevince, mutluluğa, kız çocuk görmek, sıkıntıdan kurtulmaya, bir bebeğin süt emdiğini görmek, rüyanın görüldüğü eve bereket ve rızk yağacağına işarettir.
Rüyada birçok güzel çocuğu beraber görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Hasta bir çocuk, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı anlamına gelir. Fakat bu rüya başka sorunlarla karşı karşıya kalacağınızın habercisidir.

hadmin: