Rüyada Çok Kalabalık Görmek islami Açıdan Nasıl Yorumlanır?

Rüyada Çok Kalabalık Görmek

Rüyada kalabalık görmek ,gören kimsenin işlerinde bütün engelleri aşarak, güzel bir yaşam süreceğine yorumlanır.

Meydanları ve stadyumları dolduran kalabalıklar döküntü insanlara, amaçsız ve şuursuz kitlelere, kendini kalabalıklar içinde iyi bir konumda görmek rütbeye, hükmetme yetkisine ve isim yapmaya, kalabalık görmek tüccar için bol müşteriye, ağzı dualı kimse için ondan dua isteyenin çok olmasına, kamu menfaatine yahut hayırlı bir maksatla bir araya toplanan insanların meydana getirdiği kalabalık rahmet ve nusrete, hayır ve berekete delalet eder.

İslami Rüya Tabirleri açısından Rüyada Kalabalık görmek

Rüyada insan kalabalığı, kişinin yaptığı hata yüzünden sıkılacağına işaret eder.
Rüyada kalabalık insanlar arasında olduğunu ve aralarından çıkamadığını görmek, büyük bir devlete ereceğine delildir.
Rüyasında kalabalık arasında yol bulup bir kenara çıkabildiğini görmek, tüccar ise kârının artacağına, memursa terfi edeceğine, öğrenci ise sınıfı geçeceğine, ev kadını ise kocası ile arasının çok iyileşeceğine işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada kalabalık görmek, rütbe ve saltanatı büyük olur ve isim yapar. Eğer o kimse tüccar ise. müşterisi çok olur, duası makbul kimselerden ise dua isteyenleri çok olur.
Rüyada meydanları ve spor etkinlikleri yapılan stadyum ve benzeri yerleri dolduran kalabalıklar gör­mek, amaçsız ve şuursuz kitlelere işarettir.
Rüyada kendini kalabalıklar için­de iyi bir konumda görmek, rütbe ve makama, isim yapmaya işarettir.
Rüyada bir kalabalığın sessizce ağ­ladığını görmek, insanların topluca tövbe ederek ilâhî rahmet ve yardıma nail olup sevinmelerine işarettir.
Bir kalabalığın taşkınlık içinde gülüp eğlendiklerini görmek, herkesin üzü­leceği haber ve gelişmelere işarettir.
Rüyada bir kalabalığın bağırıp çağrıştığını görmek, orada meydana gelecek bir musibete, olumsuz bir ge­lişmeye işarettir.

hadmin: