Rüyada Gümüş Yüzük Görmek Neye Delalettir?

Rüyada Gümüş Yüzük Görmek Neye Delalettir?

Rüyada Gümüş Yüzük Görmek Neye Delalettir

Rüyada gümüş yüzük görmek; bir yerden elinize bir şey geçeceğine… Kendi yüzüğünüzü birine emanet ettiğinizi veya bağışladığınızı görmek; yüzüğü alan kişi de size başka bir yüzük vermişe, bir kadına evlilik teklifinde bulunacağınıza ancak bu teklifin reddedileceğine… Yazdığınız bir mektubu yüzükle mühürlediğinizi görmek; açık bir şekilde elinize bir şey geçeceğine…

*İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada gümüş yüzük görmenin dört tabiri vardır:
1-Memleket
2-Kadın
3-Evlat
4-Mal.

Rüyada gümüş yüzük görmek erkek için mülk ve saltanata delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük bulmak erkekler için evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzük bulmak; ev, hanım, binit (hayvan veya otomobil) olmasına delalet eder.

Rüyada gümüş yüzük görmek makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve berekete işarettir.

Rüyada gümüş görmek; erkek için asalet ve ahlak güzelliğine, kadın için süs ve bezeğe, Gümüş kaptan yemek ve içmek, gümüş işya kullanmak yahut bunların ticaretini yapmak cennete girmeyi gerektiren iş ve amellere, Eyer, süngü, mızrak vs. gibi aletlerin gümüş süsleri düşmanı ve hasetçiyi kahretmeye, Gümüş para zikir ve tesbihe, gebe kadın için çocuğa, güzel ve etkili söze, ilim ve mala delalet eder.

Rüyada paraya çevrilmiş gümüş görmek, güzel bir kadınla beraberliğe işarettir.

Rüyada gümüş görmek çok iyidir. Gümüş huzur, mutluluk, güzel haber ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır. Gümüş para güzel sözdür. Hasta birisi rüyasında gümüş görürse kısa hastalığı iyi olur. Gümüş rüyası gören bekarsa iyi bir evlilik, evliyse bir çocuğa yorumlanır.

Çok iyidir. Huzur, mutluluk, iyi haber, müjde, sevinç ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır.
Rüyada gümüş görmek fevkalade sayılır. Gümüş huzur, mutluluk, iyi haber, müjde, sevinç ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır.

Rüyada gümüş yüzük görmek; bekarsa mutlu bir evlilik, evliyse mutluluk verecek bir çocuğa işarettir. Gümüş para tatlı sözdür. Hasta birisi rüyasında gümüş görürse kısa sürede iyileşir.

Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir.Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır.Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.

hadmin: