Rüyada Silah Görmek Ne Anlama Gelir (islami açıdan rüya tabiri)

Rüyada Silah Görmek Ne Anlama Gelir (islami açıdan rüya tabiri)
Rüyada Silah Görmek Ne Anlama Gelir

*-Düşmana galip gelmeye, güç ve kuvvete, her çeşit marazdan ve üzüntüden kurtulmaya, Silah ilme, din” hayatının güzelliğine, doğru habere;

*-Silah yapan yahut satan kimse zalim ve gaddar yöneticiye delalet eder. Rüyada silah görmek, kuvvete ve düşman üzerinde zafere işarettir.

*-Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine, rüyayı gören hasta ise, iyileşeceğine işaret eder.

*-Rüyada silah görmek, kuvvete ve düşmanları alt etmeye ve zafer kazanmaya yorumlanır.

*-Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine yorumlanır.

*-Her ne şekilde otursa olsun, rüyada silah görmek, kuvvet, şeref, ihsan, memuriyet, emniyet ve başkanlıkla tabir olunur.

*-Rüyasında üzerinde bütün silahları asidiğini gören hasta ise iyileşir, bir şeyden çekiniyor ve korkuyorsa bu korkusundan kurtulur, yolcu ise emniyetle yoluna gider ve selametle geri döner.

*-Bir başka rivayete görende: Rüyada görülen silah, düşmana galip gelip zafer bulmaya, kuvvete ve hastalıkla def etmeye işarettir.

*-Bir kimse üzerinde silah olduğunu görse, kendisi de silahı olmayan bir kavim arasında bulunsa o kimse o kavmin reisi olur.

*-Bir kimse silahlı olduğu halde halkın kendisine baktıktan görse, halk, 1 o kimsenin dedikodu ve gıybetini Yapar. Eğer bakan halk, ihtiyar kimseler ise, onlar o kimsenin dost ve ahbabıdırlar.

*-Bakanlar genç iseler, o kimsenin kötülüğünü isteyen düşmanlarına işarettir.

*-Üzerinde silah olduğunu ve onları kullanmaya kudreti olduğunu gören kimsenin, kemal sahibi birisi olduğuna, arzu ve isteğine ulaşmasına işarettir.

*-Hastalar hakkında bu rüya onların ölümüne işarettir.

*-Bazen de bu rüya, dinde salaha işarettir

admin: