Şahmeran duası(her derde deva,panik atak,manik,depresif durumlar ve her istek)

Şahmeran duası(her derde deva,panik atak,manik,depresif durumlar ve her istek)

Şahmeran duası(her derde deva,panik atak,manik,depresif durumlar ve her istek)

Bu dua kelime-i tevhit ve Esma-i ilahilerden meydana gelmiştir. Ama havas ilminde, üst ve ileri seviyede kuvvetli ve özel amaçlar için kullanılan esmalar dan tertip edilmiştir.

Bu nedenle bu dua depresif hallere, manik ve panik atağa iyi gelmekte, tertibi yani aşağıdaki okuma şekline uygun olarak hasta tarafından bizzat okunduğunda tedaviye ulaşılmakta ve Allah’ın izniyle hasta iyileşmektedir. Okuma Şekli; Günde 3 defa 21’er defa olmak üzere okunur ve arkasından dilek Allah’tan istenir. Hastalıktan kurtulmak için ise bizzat ifade edilir. Şahmeran duası her derde deva olabilecek güçte bir duadır ve sadece hastalıktan kurtulmakla sınırlı değildir.

Allah’u la ilahe illa Hüvel Hayyu’l-KayyumAllah’u la ilalhe illa Hüve’l-Aliyyu’l-hakimAllah’u la ilahe illa Hüve’s-Semiu’l-AlimAllah’u la ilahe illa Hüve’r-Rahmanü’r-RahimAllah’u la ilahe illa hüve’l-Vahidu’l-EhadAllah’u la ilahe illa Hüve’l-Ferdü’l-VaridAllah’u la ilahe illa hüve Raufu’r-RahimAllah’u la ilahe illa Hüve’l-Aziz’u’r-RahimAllah’u la ilahe illa hüve’z-Zahiru’l-BatınAllah’u la ilahe illa Hüve’l-Ahadu’s-SamedAllah’u la ilahe illa hüve’l-Fettahu’l-AlimAllah’u la ilahe illa Huve’l-Azizu’l-AlimAllah’u la ilahe illa Huve’l-Hannanu’l-Mennanu’DeyyanAllah’u la ilahe illa Hüve’l-Kadiru’l-KadirAllah’u la ilahe illa Hüve’Rafiu’l-AlimAllah’u la ilahe illa Hüve’r-Rabbü’l-Arş’il -AzimAllah’u la ilahe illa Hüve’l-Meliku’l-KudüsAllah’u la ilahe illa Hüve’l-Hakku’l-MübinAllah’u la ilahe illa Hüve’l-Baisü’l-VarisAllah’u la ilahe illa Hüve’l-Esmau’l-HüsnaHüve’l-Hayy’u la ilahe illa Hu.Fed’uhü Muhlisine Lehü’d-diynSubhane Birahmetike ya Erhame’r-rahimin.Ve’l-Hamdu-lillahi Rabbi’l-Alemin

Kaynak:Dr.Arif Arslan(Dua İle Gelen Şifa)

admin:
Related Post