Sigarayı Bırakmak isteyenler için Etkili Bir Dua

Sigarayı Bırakmak isteyenler için Etkili Bir Dua

Sigarayı Bırakmak isteyenler için Etkili Bir Dua

Sigarayı Bıraktırma Duası

Öncelikle sigarayı bırakmak için niyet halis olmalıdır. Yani gerçekten karar verip bırakmayı istemelidir.100 tevbe-i istiğfar okunur. Ardından yedi adet karanfil alınır ve her gün bir tanesine 19 defa Besmele okunduktan sonra ağızda çiğnenir.

Buna üç hafta devam edilirse Allah’ın (c.c.) izniyle sigaradan kurtulunur. Bu günlerde her gün bir defa aşağıdaki sigarayı bıraktırma duası okunmalıdır.

Allahümme ya senede men la senede lehü ve ya zuhre men la zuhre lehü. Ve ya cami eşşettati ve ya ramiel amvati. İrhamni rahmeten tuğnini bihaan rahmeti men sivake. Allahümme la emlikü linefsi nefan vela darren vela mevten vela hayaten vela nüşuran. Allahümme vessili firma rezakteni ve barik lifirma ve hebteni. İnneke ala külli şeyin kadir vela tusallit aleyye bizünubi men la yerhamuni ya erhamerrahimiyn. Verzukni hayreddünya vel ahireti ya Rabbel alemin.

İlahi in afevteni fela yenkusu fimülkike şeyen vein tuazzibnifela yezidufi sultanike şeyun inneke tecidu men yuazzibu gayri ve enela ecidu men yerhamuni gayrüke ferhamni ya rahimu, ya rahimu, ya rahimu. Birahmetike ya erhamerrahimiyn.

İlahi enel abduz zelilül fakirül acizü ve enter rabbul azizül ganiyyül kadirü. Azzizni bi izzetike ve ağnini bifazlike ammen sivake ya rabbel alemiyn.

Allahümmegfirli zünubi ve keffir anni hatieti vecalni min ibadikes salihine.

Sigara içme isteği olduğu zamanlarda "La İlahe İllallah" demeye başlayın, (100 kere sınır yok) kısa bir süre sonra sigara isteğinizin geçtiğini farkedeceksiniz.

“La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil’Aziym"

Sayısı yok, sigara içme isteği olduğu zamanlarda istediğiniz sayıda çekebilirsiniz.
En kısa zamanda ALLAH'ında izni ile sigara illetinden kurtulursunuz inşALLAH

hadmin:
Related Post