Verdiğiniz Borç Parayı Geri Almak için Etkili Bir Dua Terkibi

Verdiğiniz Borç Parayı Geri Almak için Etkili Bir Dua Terkibi

Verdiğiniz Borç Parayı Geri Almak için Etkili Bir Dua Terkibi

İyilik ettiniz ve borç verdiniz.. Ödemesi gereken gün geldi ve art niyetli olarak ödemiyorsa, oyalıyor yada inkar ediyorsa bu bahsedeceğim tertip ile Allah ın izni ile en kısa zamanda tahsilatınızı yaparsınız

1-Önce güzel bir abdest alıp 2 rekat Allah rızası için namaz kılıyoruz.

2-Daha sonra temiz ve sakin bir yerde 1153 adet LEYSELEHA MİNDUNİLLAHİ KAŞİFEH okuyoruz..

3- Daha sonra YA MÜZİLLU KÜLLİ CEBBARİN ANİDİN Bİ GAYRİ AZİZİN SULTANİH. en az 40 defa okuyoruz.. ( bu kısmı gün içerisinde uygulamayı yaptıktan sonrada fırsat buldukça okuyabildiğiniz kadar okuyun ve Allahtan borcunuzu en kısa sürede almayı istediğinizi dua ederek isteyin.. 40 olması gerekmiyor )

4- Daha sonra 4 rekat Allah rızası için namaz kılıyorsunuz ve ardından 75 defa Ya Muzillu c.c. esmasını okuyup secdeye kapanıyorsunuz..

Secdede iken Ey Muzill olan Allahım … ( alacaklı olduğunuz kişi veya kişilerin adını söylüyorsunuz. ) Hakkım olan alacağımın tamamını al acil olarak ( yine alacağınız kişinin adını söyleyerek ) bana olan borcunun tamamını ödesin versin.. Allahım durumumu sen biliyorsun.. Ne olur duama tez vakitte icabet et Yarabbi.. Diyerek duamızı ediyoruz.. İlle yukarıdaki gibi etmek zorunda değilsiniz.. Siz kendi cümlelerinizle tüm samimiyetinizle isimlerini vererek dua edin..

Secdeden kalktıktan sonra Semi na ve eteğna gufraneke Rabbena ve ileykel mesir velhamdülillahi Rabbil Alemin tagabbel minna bi hürmetil Fatiha maassalavat. 1 kere okuyoruz..

bir salavatı şerife ve bir Fatiha yı şerif okuyup bitiriyoruz..

Allahın izni ile haklı alacak davalarınız da bu tertip çok işe yarar..

3. 2 veya 4 rekat Allah rızası için namaz kıldıktan sonra 75 kere Ya Muzillu ismi şerifini okuyup secde yapıyoruz. Secde de Ey Muzill olan Allahım ………….Şu kişi veya kişilerden (Burada bize borcu olan kimsenin veya kimselerin adını söylüyoruz) Hakkım olan alacağımın tamamını al acil olarak ………….. (kişi adı) bana olan borcunun tamamını ödesin /versin. Allahım durumumu sen biliyorsun gerçekten zor durumdayım/sıkıntıdayım ne olur duama tez vakitte icabet et Yarabbi .

Diyerek duada bulunuyoruz. Yukarıdaki dua gibi veya onun yerine sizde içinizden geldiğince ama samimi bir şekilde Cenabı Mevla’ya yalvarın

Secdeden kalktıktan sonra

Semi na ve eteğna gufraneke Rabbena ve ileykel mesir velhamdülillahi Rabbil Alemin tagabbel minna bi hürmetil Fatiha maassalavat.

Bitirince bir salavatı şerife ve bir Fatiha yı şerif okuyup bitiriyoruzsunuz.

Allah Kabul etsin..

hadmin:
Related Post